Bent U van plan een houtkachel of houthaard te kopen? Vanaf 2020 moeten de kachels en haarden in Nederland voldoen aan de strenge eisen van de Europese Unie voor luchtkwaliteit en energieverbruik.

Tevreden klanten vormen de basis van een succesvol bedrijf. Dit maakt dat tevreden klanten heel belangrijk zijn. Een tevreden klant, dat is ons doel! Welkom bij de Schoorsteenhandel.nl

De MCZ Cute Air 8KW - Wat een Topper!

Een van de buitengewone modellen in MCZ's brede assortiment is de pelletkachel CUTE Air, die dankzij de compacte afmetingen en verfijnde details bijzonder geschikt is voor kleine woonruimte´s.

Welke voordelen biedt een kachel?

U wilt weten welke kachel het beste bij u past? Hier vindt u tips en nuttige informatie, alles over een rookkanaal en kachel.

Kan condensatie de schoorsteen beschadigen?

Behoort u tot de huiseigenaren die zich ooit een van deze vragen hebben gesteld:
Waarom is de schoorsteen zo nat? Waarom brokkelt het gips af? Waar komen deze donkere verkleuringen vandaan bij de open haard?
De reden voor dergelijke problemen rond de schoorsteen, of u nu vaste brandstoffen of vloeibare brandstoffen gebruikt, is zogenaamde natte schade.

De schoorsteenveger is verantwoordelijk voor de inspectie van de binnenkant en de buitenkant van uw schoorsteen. Hij is in alle aangelegenheden met betrekking tot het onderwerp rookgaskennis en adviseert ook graag over bijvoorbeeld de daaropvolgende installatie van een kachel.

U wilt een houtkachel installeren en denkt aan de rookgasdamp dat ontstaat in het rookkanaal? Omdat het niet altijd eenvoudig is om uw weg te vinden in de kachelpijp, begeleidt Schoorsteenhandel.nl u bij uw installatie. De kachelpijp die verantwoordelijk is voor het afvoeren rookgas dampen heeft 2 hoofdonderdelen. Eerst kachelpijp die zich in uw woonkamer bevindt, vervolgens het tweede deel van het kanaal door de zolder en eindigt bij het dak. Vandaag willen we dit eerste deel presenteren, het onderdeel dat je elke dag in je woonkamer zult zien, degene die moet voldoen aan technische, esthetische en aan alle veiligheid seisen.

Steek je vuur moeiteloos aan, het is mogelijk! Heb je gehoord van de top-down methode? Zoals de naam "van boven naar beneden" aangeeft, is het een kwestie van omkeren van onze ontstekingsgewoonten. Als je het nog niet hebt geadopteerd, kijk dan hoe je je vuur van boven kunt aansteken, zoals kaarsen. Zuiniger en ecologischer, maakt de top down-methode het mogelijk om uw rookkanaal minder vuil te maken.

Open haard: het is tijd om er een in te bouwen!

Een open haard is tegelijkertijd een element van schoonheid in uw huis waardoor u een extra verwarming krijgt en het plezier heeft om tijd naast het vuur door te brengen.

Moderne condensatietechnologie wordt gekenmerkt door een maximaal energieverbruik. Om condensatietechnologie te gebruiken, is het gebruik van een roestvrijstalen rookkanaal ook mogelijk. Dit kan zowel enkelwandig als dubbelwandig worden gekozen. Bovendien moet de roestvrijstalen rookkanaal geschikt zijn voor natte omstandigheden.

Waarom? Voor een efficiënte verbranding is een goede trekkracht essentieel. In veel gevallen kan de natuurlijke trek worden verstoord waardoor rook niet kan worden afgevoerd. De rookafzuiging kan een betere trek leveren die veiligheid en efficiëntie biedt voor rookafvoer uit rookkanalen terwijl de trek en verbranding in de houtkachel op openhaard wordt verbeterd. Zoekt u een rookgasventilator, wij hebben momenteel een compleet assortiment geschikt voor alle schoorsteen rookkanalen, geschikt voor alle gas- of oliebrandstoffen.

Waar kan ik een rookkanaal kopen?

Een rookkanaal, een kachelpijp , een pelletkachel , een houtkachel of rookkanaal elementen kunt allemaal goedkoop online kopen bij schoorsteenhandel.nl

Kan ik een rookkanaal, kachelpijp, pelletkachel, houtkachel of rookkanaal elementen kopen op het internet? U zult zich dit waarschijnlijk nooit hebben afgevraagd, maar het antwoord is uiteraard “ja dit kan”. Voor andere producten, zoals boeken of concertkaartjes is dit inmiddels vanzelfsprekend, maar bij een rookkanaal, pelletkachel, houtkachel of een kachelpijp denkt u er niet meteen aan om dit online te kopen. Bij ons kan het!

Seite