Wij zijn gedurende deze tijd gewoon normaal telefonisch bereikbaar en het leveren van de goederen vindt plaats als gewoonlijk Wij zijn gedurende deze tijd gewoon normaal telefonisch bereikbaar en het leveren van de goederen vindt plaats als gewoonlijk

Alles over flexibele kachelpijpen

Wilt u een apparaat aansluiten op uw bestaande schoorsteenkanaal, maar het is te oud, te groot, niet waterdicht genoeg?
Het flexibele kachelpijp speelt een cruciale rol bij de goede werking van uw verwarmingstoestel.

TERMATECH Houtkachels. Wie zegt dat een houtkachel niet net zo mooi kan zijn als hij efficiënt en milieuvriendelijk is?

Pelletkachel onderhoud

Pelletkachel onderhoud bestaat uit dagelijks,- wekelijks en jaarlijks onderhoud. De onderhoud van een pelletkachel kunt u het beste uitvoeren met een daarvoor bestemde asstofzuiger worden gedaan.

Olsberg: Duitse kwaliteit sinds 1577

Al jaren voldoet de kachelfabrikant Olsberg aan de wensen en behoeften van zijn klanten. Dit geldt voor al het gietijzer, plaatstaal, aluminium en natuurlijk roestvaststaal. De houtkachels van Olsberg zijn een schoolvoorbeeld van de Duitse degelijkheid.

De houtkachel mag blijven branden in Nederland

Het kabinet wilde de houtkachel niet verbieden, maar er moesten wel maatregelen komen om vervuiling en overlast door houtstook te verminderen, waaronder een systeem om stokers te waarschuwen als de weersomstandigheden te ongunstig zijn om de kachel aan te steken.

Wist u dat Hout, stammen, pellets en bloedplaatjes zijn de primaire bron van biomassa-energie. Het gebruik van biomassa voor verwarming heeft veel voordelen. U hoeft niet langer uw haar te scheuren wanneer uw elektriciteitsrekening aankomt of uw gasflessen te verbergen. Kies eenvoudig een geschikte kachel, zoals een houtkachel of pelletkachel.

Pelletkachel Edilkamin RADA Air Tight C 12kW - Wat een prachtige kachel! Koop nu deze of een andere pelletkachel bij de Schoorsteenhandel.nl voor de voordeligste prijs!

Schoorstenen bestaan al millennia. Ze werken op basis van een eenvoudig fysisch principe, het zogenaamde schoorsteeneffect. Hierin staat dat in een schoorsteen of schoorsteen rook, dampen en verontreinigende stoffen alleen door natuurlijke convectie in de buitenlucht vrijkomen.

Bent U van plan een houtkachel of houthaard te kopen? Vanaf 2020 moeten de kachels en haarden in Nederland voldoen aan de strenge eisen van de Europese Unie voor luchtkwaliteit en energieverbruik.

Tevreden klanten vormen de basis van een succesvol bedrijf. Dit maakt dat tevreden klanten heel belangrijk zijn. Een tevreden klant, dat is ons doel! Welkom bij de Schoorsteenhandel.nl

De MCZ Cute Air 8KW - Wat een Topper!

Een van de buitengewone modellen in MCZ's brede assortiment is de pelletkachel CUTE Air, die dankzij de compacte afmetingen en verfijnde details bijzonder geschikt is voor kleine woonruimte´s.

Welke voordelen biedt een kachel?

U wilt weten welke kachel het beste bij u past? Hier vindt u tips en nuttige informatie, alles over een rookkanaal en kachel.

Seite