Droof houtkachels! Drooff streeft ernaar om de schoonste houtkachels ter wereld te bouwen!

Drooff houtkachel

De Drooff houtkachel is indrukwekkend van ontwerp met minimale ruimtevereisten. De creatieven van Drooff kachels hebben een echt meesterwerk gecreerd op het veld van Kachels. Drooff houtkachels zijn ontwikkeld in Brilon, de meest bosrijke stad van Duitsland. Drooff kachels zijn degelijke, solide en tijdloos.

 

Het Ontwerp

De Drooff houtkachels zijn indrukwekkend van ontwerp met minimale ruimtevereisten. De creatieven van Drooff kachels hebben een echt meesterwerk gecreëerd op het gebied van design, gecombineerd met optimale en functionele technologie. Drooff wilt met zijn houtkachels de pracht van vuur op een bijzondere wijze overbrengen. De prachtige vlammen zijn te bewonderen door het grote panoramavenster. Een soepele en geruisloze luchtschuif, de mogelijkheid om de deur van de vuurhaard te vergrendelen en de compacte hoogte maken het een blikvanger in elke kamer.

 

Modellen

Bij ons kunt u veel diverse modellen in het Drooff assortiment vinden. Zo is er voor ieder wat. Wilt u een kachel met 3-zijdig glas, half rond glas misschien of enkel aan de voorkant glas of zelfs 2-zijdige hoekhaard, alles is te vinden op de Scgoorsteenhandel.nl. Het assortiment dat de Schoorsteenhandel.nl aan Drooff houtkachels heeft is zeer divers. Daarnaast zijn de meeste houtkachels van Drooff leverbaar met natuursteen top op de houtkachelof zelfs met volledige natuursteen behuizing.

 

Aanbod aan bekledingen

De kachels van Drooff zijn voornamelijk houtkachels van plaatstalen die een aangename warmte in de woonruimte zullen verspreiden. Deze houtkachels kunnen bekleed worden met keramiektegels, lakwerken en natuursteen afwerkingen. Voor de afwerking met natuursteen kunt u kiezen uit NatStone zandgestraald (steen), Sandstone saffraan (zandsteen), Wenge (donkerbruin), Whiterock (zuiverwit), Sandstone Curry (zandgeel) en PortStone (lichtgrijs). Bij de NatStone zorgt de Drooff houtkachel voor extra plezierige stralingswarmte in combinatie met convectiewarmte. Daarnaast kunt u kiezen voor een bekleding in keramiek. Het voordeel is dat keramiek hittebestendig is, veel warmte opslaat en in vele kleuren leverbaar is.

 

 

Draaischijf Modellen

Als alle flexibiliteiten niet voldoende waren, is de Drooff Andalo 2 houtkachel bijvoorbeeld ook draaibaar gemaakt. Een draaiplateau is verkrijgbaar als onderdeel van de accessoires, wat een rotatie van 120 ° mogelijk maakt. Het is goed dat er in onze hectische tijden waarden zijn waarop u kunt vertrouwen: hoge kwaliteit, veilige en schone werking en de beste materialen. De Droof Andalo 2 voldoet ook aan de algemene eisen van de BimSchV.

 

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met onze experts via ons email info@schoorsteenhandel.nl of telefonisch op het nummer 020 210 50 03 

Commentaar schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.