Garantie

Fotolia_74677126_L
icon

Geproduceerd in Duitsland

icon

Kwaliteitsproducten van de marktleider

icon

25 jaar garantie van de fabrikant

Fabrieksgarantie op alle roestvrijstalen rookkanalen en toebehoren

Bij uitvoerige onderzoeken en speciale laboratoriumtests kon de fabrikant Technovisaantoonbaar aantonen dat de producten die volgens de nieuwste normen zijn vervaardigd, zelfs na vele jaren geen schade ondervinden  als gevolg van omgevingsinvloeden of -werking. Daarom ontvangt u als eindklant een overeenkomstig certificaat, waarmee u tot 25 jaar gratis onderdelen kunt vervangen die door corrosie zijn beschadigd.

Onze service, de fabrieksgarantie en de eenmalige prijs zijn de garantie voor jarenlang plezier van uw nieuwe roestvrijstalen rookkanaal

 

Pas op voor goedkope aanbiedingen op het internet !

Vooral op internet zijn heel veel bedrijven die tegen zeer lage prijzen rookkanalen van lage kwaliteit aanbieden. Deze dealers onthullen meestal niet welke fabrikant achter het aangeboden materiaal zit. Onze tegenaanbodservice wordt ook gebruikt om de fabrikant voor u te achterhalen op basis van de technische kenmerken en daarmee voor u maximale transparantie. U koopt tenslotte een component die relevant is voor uw veiligheid en daarmee wilt u geen kat in de zak kopen.