Termatech houtkachels: Warmte en gezelligheid met zuivere lijnen

Warmte en gezelligheid met zuivere lijnen.

 

Wanneer de architecten van TermaTech een houtkachel designeren, dan is het uitgangspunt een mooi samenspel van esthetiek, kwaliteit en rendement. U zult uw nieuwe houtkachel de komende jaren immers niet verplaatsen. Dus dient hij een lust voor het oog te hebben, vriendelijk voor het milieu en natuurlijk voordelig voor uw portemonnee te zijn!

TermaTech zet de Scandinavische designtraditie met trots en zorg voort. Vorm en functie vormen een synthese. De bediening is doordacht en respect voor het familiebudget en de CO2-boekhouding van de samenleving zijn ingebouwd.

 

 

 

TERMATECH is de Deense leverancier, een architect voor houtkachels.  Qua uiterlijk zeer strak, degelijk, puur en minimalistisch.  Hierdoor passen ze vrijwel in elk interieur.  Niet alleen in een moderne inrichting, maar ook in een klassieke inrichting komt deze kachel goed tot z’n recht.

Keurmerk

Naast de designwaarde richt deze Deense firma zich op een lange levensduur, eenvoudige verbranding en concurrerende prijzen.  Ze voldoen allemaal aan het keurmerk van de Noorse Zwaan en aan de strengste Europese eisen aangaande schone verbranding.

 

Naverbrander

Alle hoogrendement houtkachels van TERMATECH geven convectiewarmte en hebben een naverbrander.  Dit zorgt in grote maten voor een betere en gelijkmatigere warmteverdeling in de ruimte ten opzichte van een houtkachels die enkel stralingswarmte afgeven.  De houtkachels van TERMATECH branden rustig en de ruit blijft altijd mooi helder, waardoor u altijd een uiterst mooi zicht heeft op het vlammenspel.

Kortom de TERMATECH houtkachel is een ideale vriend die een lekkere warmte in uw kamer geeft.  Een kachel die gezien mag worden, maar niet perse alle aandacht op zicht hoeft te nemen.

De Luchtstroom

De meeste houtkachels van TermaTech zijn convectiekachels. Dit betekent dat er een inwendige mantel en een buitenmantel is. De lucht tussen de twee mantels wordt snel opgewarmd, stijgt op en wordt sneller door de hele ruimte verspreid. De kachel trekt aan de onderkant koele lucht aan, warmt die op en geeft die aan de bovenkant af. Het verschil tussen een goed werkende convectiekachel en een straalkachel is dat een convectiekachel een betere en meer gelijkmatige warmteverdeling in de ruimte geeft. Bovendien is het oppervlak van convectiekachels minder warm. 

 

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met onze experts via ons email info@schoorsteenhandel.nl of telefonisch op het nummer 020 210 50 03 

Commentaar schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.