Over ons

In onze online winkel vindt u een breed scala aan (roestvrije) schoorsteen producten, rookkanalen, maar ook pelletkachels en houtkachels tegen een zeer lage prijs. Omdat we eerlijk willen zijn vertrouwen we op een transparant prijsbeleid dat we ook aan onze klanten kunnen uitleggen.

Welke producten biedt www.schoorsteenhandel.nl aan?

Alle producten die op www.schoorsteenhandel.nl worden aangeboden, zijn afkomstig van Duitse premiumfabrikanten en worden na een speciale kwaliteitscontrole in de fabriek direct aan u geleverd. Uiteraard heeft u dan ook fabrieksgarantie die u van de fabrikant krijgt en het grote voordeel voor u is dat er korte levertijden zijn hierdoor. Uiteraard wordt de bezorging gedaan op een adres van uw keuze.

Hoe kan www.schoorsteenhandel.nl de beste producten tegen de beste prijs aanbieden?

We zijn ervan overtuigd dat de geïnformeerde klant van vandaag alleen bereid is te betalen voor de service die hij ontvangt. Met een organisatie die is gericht op maximale efficiëntie en het gebruik van state-of-the-art methoden, zijn we in staat om kosten te besparen. Vanwege onze geautomatiseerde en gedigitaliseerde processen worden uw goederen voorbereid voor verzending nadat het bestelproces is voltooid. Daarom is www.schoorsteenhandel.nl de eerste keuze voor u, als een ervaren deskundige of een goed geïnformeerde doe-het-zelver, omdat u hier alleen betaalt voor de goederen die u bestelt en niet voor de service die u niet gebruikt.

Betekent dit dat ik alleen het product krijg zonder service?

We hebben de algemene service gedachte voor onszelf opnieuw gedefinieerd. Ons serviceaanbod brengt niet het dure verkoopadvies op de eerste plaats, maar biedt de laagst mogelijke prijzen voor de beste goederen en hoge beschikbaarheid, gecombineerd met het feit dat onze online webshop 24 uur per dag beschikbaar is. Ons verkoopconcept is speciaal afgestemd op kleine en middelgrote gespecialiseerde bedrijven met relevante ervaring in het omgaan met de door ons geleverde componenten. Dus als u weet wat u doet, doe het dan met ons!

Op goede zaken!

Uw schoorsteenhandel.nl -Team