In twee stappen naar de Rookkanaal aanbieding.

1Schoorsteen informatie:

De binnendiameter van de schoorsteen is gebaseerd op de rookgas afvoeraansluiting van de haard (kachel, enz.). Als u nog geen haard heeft gekozen, kunt u hier 150 mm opgeven, omdat dit de meest gebruikelijke maat is.
Geef hier de hoogte van de geplande muurdoorbraak van uw schoorsteen in


Als u voor deze optie kiest, wordt u een vloerbevestiging aangeboden in plaats van een standaard muur. Vervolgens moet de schoorsteen op een vlak oppervlak (fundering, stenen platen, enz.) staan en vastgeschroefd zijn.
Oer de gewenste/ noodzakelijke afstand van de roestvrijstalen schoorsteen naar de buitenmuur van het gebouw in. Deze moet minimaal 50 mm zijn, maar kan indien nodig tot 1000 mm zijn. Voor gebouwen met externe thermische isolatie, voer alstublieft minimaal 150 mm in.
Geef de dikte van uw muur aan, inclusief eventuele isolatie. Tenzij u de maat kent, kunt u dit veld ook leeg laten omdat het relatief minder belangrijk is
Gelieve hier de lengte van uw dakrand invoeren. Uiterst belangrijk en bepalend is de maat van de buitenmuur van het gebouw tot aan het einde van de dakprojectie.
Gelieve hier het exacte aantal graden van uw dakhelling invoeren. Mocht u het niet weten, geen probleem, u kunt u het voor een mogelijke bestelling aangeven. Voer een X of het woord onbekend in. De prijs blijft hetzelfde ongeacht het aantal graden.


Als u deze optie kiest, wordt er rekening gehouden met een tweede aansluiting voor een andere open haard (kachel, enz.). Houd er rekening mee dat als gevolg hiervan de binnendiameter van de schoorsteen gewoonlijk stijgt van 150 mm naar 180 mm.

2Contactgegevens

Door uw verzoek in te dienen, gaat u akkoord met ons privacybeleid