Levering & betaling

Levering & betaling

Prijzen en verzendkosten

De prijzen zijn geldig tot het moment dat de bestelling geplaatst wordt. De geldigheid van beperkte aanbiedingen zult u op de webpagina vinden indien ze nog in de winkel worden weergegeven. In beide gevallen worden de nettoprijzen en brutoprijzen in euro inclusief BTW en verzendkosten weergegeven in de productweergave. Kortingen kunnen niet worden toegekend. Voor bestellingen tot € 300, - bruto brengen wij alleen een vast tarief van € 6,90 bruto in rekening voor verzendkosten (inclusief verzekering, transport en verpakking). Van een hogere orderwaarde, leveren wij gratis huis. De EU-verzendkosten bedragen € 35,00. De verzending gebeurt afhankelijk van de grootte.

Verzendwijze Land van bestemming Verzendkosten> 300 € Brutowaarde van goederen

Verzendwijze Land van bestemming Verzendkosten >300€ Brutto-Goederen waard  Levertijd
Standaard Nederland

6,90 €
(<50€ = 19,90€)

0 € 3 - 5 Werkdagen
Express Nederland 69,90 € 69,90 €

1 - 2 Werkdagen

Standaard Duitsland 18,00 € 85,00 € 4 - 6 Werkdagen
Standaard EU 35,00 € 150,00 € 4 - 6 Werkdagen

 

Aflevering

Bestellingen en leveringen zijn mogelijk binnen Duitsland en binnen het vasteland van de Europese Unie. De levertijd is te vinden op de betreffende productpagina. In het geval van vertragingen, zullen wij u per e-mail op de hoogte brengen. In het  algemeen: levering is alleen mogelijk zolang de voorraad strekt. Door de door u bestelde goederen aan de expediteur of koerier over te dragen, zijn wij onze contractuele verplichtingen nagekomen en is het risico aan u overgedragen. Wij zijn niet aansprakelijk voor leveringsvertragingen veroorzaakt door overmacht of andere omstandigheden waarvoor wij niet verantwoordelijk zijn.

Verzending en verpakking

Verzendwijze en verpakking worden gekozen op basis van uw beste oordeel. Het verpakkingsmateriaal kan worden teruggestuurd  met het materiaal naar ons.

Betaling

De volgende betaalmethoden zijn beschikbaar in onze online winkel:

• iDeal

• Vooruitbetaling per bank

• Per creditcard (VISA, MasterCard)

• Via PayPal