Rookkanaal - Hoezo "Made in Germany" ?

Een miskoop is natuurlijk altijd vervelend, maar voor bepaalde producten is het extra belangrijk dat u nadruk legt op kwaliteit. Dit is zeker het geval bij de aanschaf van een rookkanaal, omdat dit rechtstreeks van invloed kan zijn op de gezondheid van uwzelf, uw famillie en vrienden. Lees verder en ontdek meer over de onze rookkanbaal aanbieding.

Een goedkoop rookkanaal versus merkkwaliteit

Bij een moderne open haard, hout of pelletkachel komen er meestal geen uitlaatgassen meer vrij met zeer hoge uitlaatgastemperaturen. Niettemin is het proces niet helemaal veilig, vooral niet bij het gebruik van een goedkoop rookkanaal. Ondanks de over het algemeen dalende rookgastemperaturen in het rookkanaal, kunnen de temperaturen toch tot 600 ° C oplopen. Daarom moet altijd een roestvrijstalen rookkanaal van hoge kwaliteit worden gebruikt.

Zoals bij bijna alle producten zijn er uiteraard verschillen tussen roestvrijstalen rookkanalen: geen enkel rookkanaal is hetzelfde. Het grootste probleem hierbij is het goedkope roestvrijstaal wat wordt gebruikt wat een lage kwaliteit heeft. Op de korte termijn, maar vooral op lange termijn, kan in de meeste gevallen niet op goedkope producten worden vertrouwd. Een roestvrijstalen rookanaal gemaakt van V4A roestvrijstaal, kan niet worden vergeleken met een roestvrijstaal type V2A. Het V4A-rookkanaal van roestvrijstaal is niet alleen corrosiebestendig, maar ook zuur- en zeewaterbestendig. Uiteraard zijn de roestvrijstalen rookkanalen die u in onze online winkel vindt allemaal gemaakt van V4A roestvrijstaal.

Onze rookkanalen -  Gemaakt in gecontroleerde productieprocessen met geselecteerde materialen 

Niet alleen het gebruikte materiaal, maar ook de bewerking ervan speelt een belangrijke rol in een rookkanaal. De beste Duitse rookkanaal producenten maken gebruik van de nieuwste technologieën. Dit is met name van belang voor laserlassen, omdat hier het kaf van het koren worden gescheiden op het gebied van de roestvrijstalen rookkanalen. Dit is waarom onze rookkanalen van betere kwaliteit zijn en daarom scoren.  Dit komt ook door de uitstekende materialen en door goed gecontroleerde productieprocessen. Ook hebben onze roestvrijstalen schoorstenen een minimale materiaaldikte van 0,5 mm. De roestvrijstalen rookkanalen van veel goedkope fabrikanten hebben slechts 0,4 mm. Dit zijn de factoren die onze roestvrijstalen rookkanalen zo maken dat u zich geen zorgen hoeft te maken over corrosieproblemen, of nog erger, zelfs na vele jaren.

Rookkanaal geproduceerd in Duitsland met 25 jaar garantie

We verlenen deze uitgebreide fabrieksgarantie omdat we alleen kwaliteitsproducten leveren. Of het nu gaat om een dubbelwandige roestvrijstalen rookkanaal of een enkelwandig rookkanaal, we willen u overtuigen met eerlijke prijzen. Maar bovenal kwaliteitsproducten voor een eerlijke prijs. Kwalitatief het beste rookkanaal tegen een zo laag mogelijke prijs.

Om de concurrentie uit het buitenland op het gebied van roestvrijstalen rookkanalen bij te houden, werken we rechtstreeks samen met de grootste Duitse producent van roestvrijstalen rookkanalen. Alles om u roestvrijstaal rookkanaal van de hoogste kwaliteit te bieden tegen een betaalbare prijs. Gemaakt in Duitsland. Voor u, uw gezin en uw huis alleen het beste!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.