Pelletkachels: MCZ

MCZ, de Italiaanse marktleider op het gebied van een goede pelletkachel  of een openhaarden. Het is een van de eerste bedrijven die in de jaren negentig die het pelletsysteem in haar assortiment introduceerde als een alternatief voor het klassieke houtverwarmingssysteem. Iedereen die een pelletkachel met een ongewoon uiterlijk wil aanschaffen, maar wel tegelijkertijd een bijzonder geavanceerde verwarmingstechnologie wilt hebben, heeft waarschijnlijk wel gehoord van de pelletkachel pioneer MCZ uit Italië.

 

Waarom een ​​MCZ-pelletkachel kiezen?
De pelletkachels MCZ bieden u: optimale opbrengsten, zeer hoog, meer dan 90%, gebruik van een laag brandstofverbruik en ecologisch verantwoord, waardoor u verzekerd bent van een efficiënte en schone verbranding, met de laagste CO2-uitstoot op de markt.

Wanneer men besluit om een ​​pelletkachel te kopen, heeft men gekozen voor praktische bruikbaarheid en gemak.

MCZ biedt nog steeds een voordeel - de automatische bediening - de mogelijkheid om de ontsteking en blussing aan te passen aan zijn eigen eisen. Dankzij een elektronisch gestuurde vijzel, die de pellets in de tank oppakt en naar het vuur zendt, kunt u programmeren dat uw kachel wordt ingeschakeld op basis van uw dagelijkse behoeften. 

Met een kachel MCZ kunt u het huis te verwarmen door het kanaliseren van hete lucht - de geleide kachels of het verwarmen van water heaters en badkamers - de ketels kachels.

Tegenwoordig kunt u met alle pelletkachels van MCZ genieten van de belastingvoordelen en prikkels voor energiebesparing en hernieuwbare energie. MCZ heeft de strengste certificeringen van Europese instellingen voor deze producten verkregen na grondige tests. Hun vastberadenheid op het gebied van milieukwesties heeft ertoe geleid dat ze werken aan prestatie-optimalisatie met een aanzienlijke vermindering van het brandstofverbruik inclusief kosten.

Het MCZ-bereik
Het MCZ-assortiment is zo rijk aan modellen, met technische en decoratieve oplossingen die zeker aan uw behoeften zullen voldoen.

 

Uitgebreike keuze aan pelletkachels

 

Volgens de mening van onze klanten zijn hier drie modellen die het best hebben gereageerd op hun attracties:

MCZ PHILO 

Met de twee vrij instelbare luchtstromen volgens de verwarmingsbehoeften van de        ruimte aan de gevel, de zijkanten of de achterkant - uniek model in zijn soort op de markt.

Beschikbaar in COMFORT AIR-versie.

- opbrengst: 87,80%
- Tankinhoud: 19kg
- Duur van een volledige lading: 9/26 uur
- Bestuurd door een afstandsbediening, smartphone en tablet.

 

Uitgebreike keuze aan pelletkachels

 

MCZ FLAT

 

Dankzij de geringe diepte en de veiligheidsafstand van slechts 2 cm van de muur is het ideaal voor kleine ruimtes.

Beschikbaar in COMFORT AIR-versie.

- opbrengst: 87,80%
- Tankinhoud: 21kg
- Duur van een volledige lading: 11/29 uur
- Bestuurd door een afstandsbediening, smartphone en tablet.

  

Uitgebreike keuze aan pelletkachels

  

MCZ MUSA

 Een klassiek model, eenvoudig, dat zich aanpast aan alle soorten omgevingen die u het plezier van vuur bieden dankzij de ALUTEC-haarden die een grote reflectie mogelijk maken.

Beschikbaar in AIR- en COMFORT AIR-versie.

- opbrengst: 91,70%
- Tankinhoud: 31kg
- Duur van een volledige lading: 15/48 uur
- Bestuurd door een afstandsbediening, smartphone en tablet. 

 

Uitgebreike keuze aan pelletkachels

 

Wilt u een MCZ pelletkachel aanschaffen?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met onze experts via ons email info@schoorsteenhandel.nl of telefonisch op het nummer 020 210 50 03

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.