Een tevreden klant is ons doel! Welkom bij de schoorsteen liefhebbers!

Tevreden klanten

Tevreden klanten vormen de basis van een succesvol bedrijf. Dit maakt dat tevreden klanten heel belangrijk zijn. Een tevreden klant, dat is ons doel! Welkom bij de schoorsteenhandel.nl

Klanttevredenheid zegt iets over in hoeverre de producten en de diensten van een bedrijf aan de verwachtingen van de klant voldoen. Kort gezegd wordt de tevredenheid bepaald door de ervaringen die de klant heeft en in hoeverre een bedrijf de verwachting van de klant overtreft. De kwaliteit van het product, in dit geval een pelletkachel , de service van het bedrijf en de boodschap die het bedrijf naar buiten brengt beïnvloeden de verwachtingen en zijn (gelukkig!) te sturen.

Het overtreffen van verwachtingen

Een gewoon tevreden klant is niet meer genoeg voor het behoud. Voor een duurzame, succesvolle klantrelatie dienen de verwachtingen van de klant overtroffen te worden. De kans dat zij klant blijven is dan zo'n 5-6 keer zo groot. De WOW-ervaring dient te zorgen voor positieve emoties die jaren in het geheugen zullen blijven. Blijft de WOW-ervaring weg? Dan zullen klanten gemakkelijk overstappen, ondanks dat zij tevreden zijn. 

 

 

Daarom brengen wij onze klant Dhr. Pieter naar voren. Dhr. Pieter bestelde een Pelletkachel MCZ CURVE Comfort Air Maestro 8,1kW Keramisch wit. Met wat onverwachte vertraging werd de pelletkachel van de MCZ fabriek uit Italie verzonden. Belangrijk is dat is altijd de klant inlicht over mogelijke vertragingen. In dit geval werd dat netjes op tijd gecomuniceerd. Uiteindelijk resulteerde dit in grote klanttevredenheid en werd de kachel netjes geleverd. Met het resultaat, het commentaar van de klant:

''Beste Jasko,

Vanmorgen de kachel in juiste staat mogen onvangen.

Dank voor alle diensten.''

Uw tevredenheid is ons doel! 

 

De schoorsteenhandel.nl is een online shop voor uw rookkanaal, schoorstenen, pelletkachelhoutkachel en nog veel meer bijbehorende producten. Wilt u een gezellige houtkachel? Of wilt u liever een duurzame pelletkachel? De schoorsteenhandel heeft het!

Met een Duits moederbedrijf, wat reeds vele expertise heeft opgebouwd in deze markt, is er nu een webshop voor de Nederlandse en Belgische markt. We hebben goede deals gemaakt met fabrikanten zodat wij onze producten tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden.

 

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met onze experts via ons email info@schoorsteenhandel.nl of telefonisch op het nummer 020 210 50 03 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.