Geen verzendkosten
Pelletkachel MCZ PHILO Comfort Air

Pelletkachel MCZ PHILO Comfort Air 9kW

  • Pelletkachel MCZ PHILO Comfort Air met een nominale warmteafgifte van 9kW
  • Met een optimale capaciteit voor ruimteverwarming tot 221 kubieke meter
  • Getest volgens DIN EN 14785
  • Gekanaliseerd om meerdere ruimtes te verwarmen
  • Buitenlucht aansluiting
  • Geschikt voor kleine ruimten
Alle productdetails
€ 3.470,00
€ 0,01

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 3 - 5 werkdagen

Configuratie

Warme luchtuitlaat (optioneel)

Kies hier uw specifieke accessoires

Uw selectie

€ 3.470,00
€ 0,01

Schoorsteen Handel
  • Over 20.000 tevreden klanten
  • Veilige orderverwerking
  • 25 Jaar Garantie
  • Klaar om te verzenden

Productdetails

Pelletkachel MCZ PHILO Comfort Air 9kW

Wie een slanke pelletkachel nodig heeft voor een beperkte ruimte, kan het beste de MCZ PHILO Comfort Air bekijken. Deze gekanaliseerde pelletkachel met geforceerde convectie is perfect voor installatie in gangen en heeft uitstekende verwarmingseigenschappen.

Philo Comfort Air

Vergelijkbaar met het zustermodel MCZ FLAIR Comfort Air is het algehele uiterlijk van de PHILO vrij eenvoudig en doelgericht. De gietijzeren vuurdeur met getint panoramisch glas is bijzonder aangenaam, evenals de minimalistische, slechts 27 cm diepe ovenbehuizing waarvan de buitenkant verkrijgbaar is in totaal vijf verschillende kleurvarianten. Vanwege de ontwerpgerelateerde lage benodigde ruimte vindt de PHILO Comfort Air altijd een geschikte plaats, bijvoorbeeld als aanvulling op een kast of stelling (zie afbeelding).

De warmteafgifte van deze gekanaliseerde pelletkachel is opmerkelijk. Het nominale warmtevermogen is 9 kW, wat overeenkomt met een ruimteverwarmingscapaciteit van meer dan 220 m³. Dankzij de uiterst efficiënte Comfort Air®-technologie is het binnen enkele minuten mogelijk de geproduceerde warme lucht via een Flex-buissysteem en speciale ventilatieopeningen en luchtverdelers (ook verlicht of gearomatiseerd) naar een ruimte tot 8 m te leiden. Geen wonder dat de MCZ PHILO Comfort Air al duizenden keren heeft bewezen als een nuttige aanvulling op het verwarmingssysteem.

Innovatieve verbrandingstechnologie

Zoals alle pelletkachels in de MCZ Comfort Air-serie, is de PHILO ook uitgerust met het geweldige ACTIVE-systeem: hier regelt een in de verbrandkamer geïntegreerde sensor de toevoer van verbrandingslucht - altijd afhankelijk van de hoeveelheid pellets in de branderpot. Dit vermindert de emissies aanzienlijk en verhoogt de thermische efficiëntie aanzienlijk.

Uitgebreide standaarduitrusting

Zelfs de basisconfiguratie van de PHILO Comfort Air laat slechts een paar wensen onvervuld. Zo kunnen bijvoorbeeld de luchtopeningen worden gepositioneerd. Verder heeft de pelletkachel een aansluiting voor externe verbrandingsluchttoevoer, een ALUTEC-openhaard, een zelfreinigende schijf (vanaf 250 graden verbrandingskamer temperatuur) of een programmeerbare afstandsbediening met thermostaatfunctie.

Optioneel is er ook een gsm-modem beschikbaar voor deze pelletkachel. Wanneer deze in bedrijf is, kan de MCZ PHLO Comfort Air gemakkelijk worden bediend met een smartphone of tablet - een onmisbare hulp voor mensen die veel reizen en toch een warm huis willen binnengaan!

Feiten op een rij

• gekanaliseerde pelletkachel

• neemt weinig ruimte in beslag

• hoogste warmte-efficiëntie

• professionele montage wordt aanbevolen

• innovatief verbrandingssysteem

• verfijnde detailoplossingen

• uitgebreide accessoires

Meer informatie te downloaden

De schoorsteenhandel.nl heeft voor u een pdf-bestand met alle belangrijke informatie over de pelletkachel MCZ PHILO Comfort Air, u kunt deze downloaden.

Last but not least bieden we aanvullende diensten aan, zoals de populaire online productconsulent of, op verzoek, zelfs een complete 3D-haardenplanning. In dit geval raden we een uitgebreid consult aan door onze experts die u graag verder helpen via onze chatfunctie of per telefoon.

MCZ - alle vormen van vuur

De MCZ-groep (afkorting van Manufatti Camento Zanette) uit Fontanafredda (Friuli), in het noordoosten van Italië, is sinds de oprichting eind jaren zeventig eigendom van de familie Zanette. Na de eerste successen als fabrikant van cementproducten, zijn het vooral de grillhaarden van het merk Sunday, waarmee MCZ de markt veroverde.

In de jaren tachtig breidde MCZ zijn assortiment uit met open haarden en vanaf 1990 zijn daar andere producten bijgekomen zoals bijvoorbeeld inzethaarden. Met de ontwikkeling van nieuwe producten zoals pelletkachels luidden vanaf 1995 een nieuw tijdperk in voor de ovenbouw van MCZ.

Sinds 2004 concentreert MCZ haar productiefocus vrijwel uitsluitend op de verwarming van ruimten. Momenteel produceren meer dan 400 werknemers meer dan 150.000 kachels, open haarden, barbecues en kooktoestellen per jaar op vier locaties.

De Pelletkachel MCZ PHILO Comfort Air 9 kW kunt u uiteraard veilig en gemakkelijk online kopen in de schoorsteenhandel.nl!

Alle gegevens zijn getest op nominale warmteafgifte en zijn afhankelijk van variant/ ontwerp. Hier alle technische details in één oogopslag:

 Nominaal vermogen

 9 kW

 Brandstof

 Pellet

 Ruimteverwarming

 tot 221 m³

 Verwarmingsvermogen min./ max.

 3,2 / 9 kW

 Afmetingen

 Hoogte: 1160 mm
 Breedte: 900 mm 
 Diepte: 270 mm

 Gewicht

 135 kg

 Brandstofverbruik min./ max.

 0,7 / 2,0 kg per uur

 Brandduur met een volledige vulling   min./ max.

 9 / 26 Uren

 Ontwerp

 Gekanaliseerd

 Warmteverdeling

 Meerdere ruimten

 Rendement

 93,6 %

 Uitlaatgasstroom

 7,9 g / s

 Afgiftedruk

 0,1 mbar (10 Pascal)

 Uitlaatgastemperatuur

 170° Celsius

 Ø Buis

 80 mm

 Rookbuis aansluiting 

 Boven of achter

 Verbrandingslucht

 Buitenlucht aansluiting

 Ø Externe Luchttoevoer (achter)

 50 mm

 Veiligheidsafstanden achter/zijkant

 2 / 20 cm

 Elektriciteitsverbruik

 100 Watt (230 Volt)

 Kleuren

 Wit, zwart, aluminium, Bordeaux rood, bronze

 In bedrijf zonder toezicht

 ✓

 24-uurs bedrijf

 ✓

 Subsidie mogelijk

 ?

 Mogelijke bediening

 Bedieningspaneel
 Smartphone / Tablet-App
 Per GSM-Modem / SMS

 Certificering

 DINplus/DIN EN
 2.Stufe BimSchV
 1.Stufe BimSchV
 15a B-VG (AUT), VKF (CH)
 CE

Inhoud van de levering

1x Pelletkachel MCZ PHILO Comfort Air 9kW van MCZ

Informatie van de fabrikant

Artikelnummer: 7111031
Fabrikant: MCZ
Garantie: 2 jaar