Geen verzendkosten

Pelletkachel MCZ MUSA 2.0 Comfort Air 12kW

  • Pelletkachel MCZ MUSA 2.0 Comfort Air met een nominale warmteafgifte van 10kW
  • Met een optimale capaciteit voor ruimteverwarming tot 297 kubieke meter
  • Getest volgens DIN EN 14785
  • Gekanaliseerd om meerdere ruimtes te verwarmen
A+
Dit product is momenteel niet beschikbaar!
A+
€ 3.492,99

Prijzen incl. wettelijke btw.
excl. Verzendingskosten

A+

Productdetails

Pelletkachel MCZ MUSA 2.0 Comfort Air 12 kW

Wie een pelletkachel met een mooie design en vooruitstrevende warmtetechniek wil kopen raden wij de producten van de Italiaanse fabrikant MCZ aan. Het bedrijf was een van de eerste fabrikanten die het potentieel inzag van geforceerde pelletkachels met geforceerde convectie. Een van de vele modellen van uit het grote assortiment van MCZ is de MUSA 2.0 Comfort Air pelletkachel, die enorm populair is dankzij de uitgebreide functies en vele slimme details.

Het ontwerp van de MCZ MUSA 2.0 Comfort Air is ingetogen. De kachel is volledig van staal gemaakt en in mat zwart gehouden. De buitenzijden zijn van gelakt metaal en de grote vuurhaarddeur met licht gebogen kijkvenster harmoniëren perfect met het kachel lichaam. Op de afdekplaat bevindt zich een digitaal bedieningspaneel waarmee de verwarmingsprestaties van de oven kunnen worden geregeld.

Bijzonder interessant zijn de technische kenmerken van deze pelletkachel: als eerste om op te noemen is het ACTIVE-systeem, ontwikkeld door MCZ, waarvan het belangrijkste onderdeel een geïntegreerde sensor in de verbrandingskamer is. Deze sensor regelt altijd dat de toevoer van verbrandingslucht afhankelijkis  van de hoeveelheid pellets in de branderpot, zodat de emissies extreem worden verminderd en de efficiëntie aanzienlijk wordt verhoogd. Voor de MCZ MUSA 2.0 Comfort Air is deze waarde 90,5%.

Krachtig Comfort Air-systeem

De pelletkachel MCZ MUSA Hydro heeft een nominale warmteafgifte van 12 kW. Met deze warmteafgifte kan de warme lucht van de pelletkachel worden doorgestuurd door flexibel-buissysteem naar een aangrenzende ruimte op 8 m afstand van de pelletkachel. De ventilatieopeningen voor de uitgang van de hete lucht passen perfect dankzij hun minimalistische ontwerp en extra verlichting of zelfs aromafuncties in hun woonomgeving. Bovendien kan de luchtuitlaat individueel worden geregeld.

Uitgebreide standaarduitrusting

Zelfs de basisuitrusting van de MCZ MUSA 2.0 Comfort Air kan worden gezien. Bijzonder opmerkelijk is de zogenaamde No-Air-functie zijn. Met deze functie kan de geforceerde convectie volledig worden uitgeschakeld, zodat de oven vrijwel geruisloos wordt gebruikt en de warmte door natuurlijke convectie wordt verspreid.

Verder heeft de pelletkachel een externe verbrandingsluchtaansluiting, een gietijzeren afdekplaat, een zelfreinigend vizier, een programmeerbare afstandsbediening met thermostaatfunctie u.v.m. Op verzoek kan deze oven ook achteraf worden uitgerust met een WiFi-interface. Na installatie is de MCZ PHLO Comfort Air gemakkelijk te bedienen door de app - een onmisbare hulp voor mensen die veel reizen en toch een warm huis willen binnengaan!

Feiten op een rij

• gekanaliseerde pelletkachel

• nette optiek, compact design

• hoge efficiëntie

• installatie door vakman aanbevolen

• optimale toevoer van verbrandingslucht

• verfijnde detailoplossingen

• breed assortiment accessoires

Meer informatie te downloaden

Alle belangrijke informatie over de pelletkachel MCZ MUSA 2.0 Comfort Air is als PDF-bestand te downloaden bij de schoorsteenhandel.nl.

Last but not least bieden we ook aanvullende diensten, zoals een online producten specialist of, op verzoek, zelfs een complete 3D-ovenplanning. In dit geval raden we een uitgebreid consult aan met onze experts die u graag verder helpen via onze chatfunctie en/of per telefoon.

MCZ - alle vormen van vuur

De MCZ-groep(Manufatti Camento Zanette) uit Fontanafredda (Friuli), gelegen in het noordoosten van Italië, is sinds de oprichting eind jaren zeventig eigendom van de familie Zanette. Na eerste successen als fabrikant van cementproducten, zijn het vooral de grillhaarden van het merk Sunday, waarmee MCZ de markt veroverde.

In de jaren tachtig breidde MCZ zijn assortiment uit met open haarden. Vanaf 1990 zijn verdere productlijnen zoals b.v. open haarden en schouwen voor open haarden. Met de ontwikkeling van nieuwe producten zoals pelletkachels luidden vanaf 1995 een nieuw tijdperk in voor de ovenbouw van MCZ.

Sinds 2004 concentreert MCZ haar productiefocus vrijwel uitsluitend op de verwarming van ruimten. Momenteel produceren meer dan 400 werknemers meer dan 150.000 kachels, open haarden, barbecues en kooktoestellen op vier locaties per jaar.

De pelletkachel MCZ MUSA 2.0 Comfort Air kunt u bij de schoorsteenhandel.nl zeker en gemakkelijk online kopen!

Alle gegevens zijn getest op nominale warmteafgifte en zijn afhankelijk van variant/ ontwerp. Hier alle technische details in één oogopslag:

 Nominale warmteafgifte

 12 kW

 Brandstof

 Pellet

 Ruimteverwarming

 tot 297 m³

 Verwarmingscapaciteit min. / max.

 3,3 / 12,1 kW

 Afmetingen

 Hoogte: 1106 mm
 Breedte: 570 mm 
 Diepte: 550 mm

 Gewicht

 142 kg

 Inhoud reservoir

 29 kg

 Brandstofverbruik min. / max.

 0,8 / 2,7 kg per uur

 Brandstofduur met een vulling min. / max.

 10 / 36 uur

 Ventilator

 met optionele beweegbare ventilator

 Type

 gekanaliseerd

 Warmteverdeling

 meerdere ruimten

 Efficiëntie

 90,5 %

 Uitlaatgasmassastroom

 9 g / s

 Leveringsdruk

 0,1 mbar (10 Pascal)

 Uitlaatgas tempereatuur bij het mondstuk

 190° Celsius

 Ø Rookbuis /pijp

 80 mm

 Rookgasaansluiting

 Achter

 Verbrandingslucht

 buitenlucht aansluiting

 Ø Externe luchtoevoer

 50 mm

 Veiligheidsafstanden achter/zijkanten

 20 / 20 cm

 Electriciteitsverbruik

 100 Watt (230 volt)

 Kleur

 zwart, rood, zilver, wit

 In bedrijf zonder toezicht

 ✓

 24-uurs gebruik

 ✓

 Financiering mogelijk

 ✗

 Mogelijke bediening (optioneel)

 Afstandsbediening
 Smartphone / Tablet-App

 Certificering 

 DINplus/DIN EN
 2.Stufe BimSchV
 1.Stufe BimSchV
 15a B-VG (AUT)
 CE

Inhoud van de levering

1x Pelletkachel MCZ MUSA 2.0 Comfort Air 12kW van MCZ

Informatie fabrikant
Artikel-Nr.: 7114018
Fabrikant: MCZ
Garantie: 2 Jaar / 7 jaar na de productactivatie
Basisvorm: vierkant
Fabrikant: MCZ
DIBt-goedkeuring: nee
Luchtgevoerd / Watergevoerd: Luchtgevoerd
Productcategorie: Pelletkachel
Vermogen (kW): 12
Gewicht (kg): 180
Afmetingen basisvorm ca (H x B x D) (mm): 1110 x 570 x 550
Kleur: grijs