Geen verzendkosten
Pelletkachel MCZ EGO Air 8kW - Witte stalen behuizing

Pelletkachel MCZ EGO Air 8kW

  • Pelletkachel MCZ EGO Air met een nominale warmteafgifte van 8kW
  • Met een optimale capaciteit voor ruimteverwarming tot 199 kubieke meter
  • Getest volgens DIN EN 14785
  • Met warmtebron
  • Buitenlucht aansluiting
  • Bijzonder weinig ruis
Alle productdetails

€ 2.420,00
€ 2.157,99

Leveringstijd 7-10 Werkdagen

Configuratie

Kies hier uw specifieke accessoires

Uw selectie

€ 2.420,00
€ 2.157,99

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar!

Schoorsteen Handel
  • Over 20.000 tevreden klanten
  • Veilige orderverwerking
  • 25 Jaar Garantie
  • Klaar om te verzenden

Productdetails

Pelletkachel MCZ EGO Air 8kW

Pelletkachels van MCZ zijn erg populair. Een van de redenen is dat het Italiaanse merk voor bijna elke smaak het juiste product kan bieden. Een goed voorbeeld hiervan is het EGO Air-model: deze krachtige pelletkachel maakt indruk met zijn mix van een rechtlijnig design en een moderne verbrandingstechnologie.

Als u op zoek bent naar een solide pelletkachel die tijdloze elegantie combineert met die bepaalde eigenschap, dan is de MCZ EGO Air het juiste model voor u.In de behuizing van 102 x 54 x 53 cm is voldoende verwarmingskracht. Met een nominale warmteafgifte van 8 kW behaalt deze convectieoven een rendement van meer dan 90%. Dit betekent dat een ruimte van iets minder dan 200 m³ constant warm gehouden kan worden - desnoods kan de warmte gelijkmatiger in de kamer worden verdeeld met behulp van een heteluchtblazer.

ego 2.0

MCZ biedt dit model in vijf decorvarianten aan: standaard heeft de EGO Air vier verschillende geverfde metalen panelen om uit te kiezen, voor een kleine meerprijs ontvangt de klant de roestvrijstalen Inox no touch-variant. De gladde metalen bekleding vormt een opzettelijk contrast met de modern ontworpen kachelfront, waarachter zich een royaal bemeten vuurhaard bevindt. Het opvallende kenmerk van dit meesterwerk van de Italiaanse kachelconstructie is echter de enorme branddeur met een groot kijkvenster, dat - met een verbrandingskamertemperatuur van 250 ° C en hoger - een onbelemmerd zicht biedt op het indrukwekkende spel van de vlammen in de oven.

Vol technische verrassingen zit het interieur van de EGO Air: vooral de zogenaamde no-air-functie is opmerkelijk. Met deze functie kan de geforceerde ventilatie volledig worden uitgeschakeld in de eerste vlamfase, zodat de kachel vrijwel geruisloos wordt bediend en een comfortabele warmte ontstaat in de controlekamer.

Uitgebreide standaarduitrusting

Zoals alle pelletkachels in de Air-serie van MCZ, wordt de EGO Air ook geleverd met een uitgebreide reeks standaardfuncties. Dit is bijvoorbeeld de behuizing van de deur van de pelletkachel die bestaat uit Alutec (chamotte met aluminiumdeel), maar ook de de zelfreinigende schijf (vanaf 250 graden verbrandings kamertemperatuur) en een klep om de verbrandingslucht met automatische back-up te regelen.

Bijzonder interessant is het door MCZ ontwikkelde ACTIVE-System, waarvan de belangrijkste een geïntegreerde sensor in de verbrandingskamer is. Deze sensor regelt altijd de toevoer van verbrandingslucht afhankelijk van de hoeveelheid pellets in de branderpot, zodat de emissies extreem worden verminderd en de warmte-efficiëntie aanzienlijk wordt verhoogd.

Als u dat wenst dan kunt u deze solide pelletkachel achteraf op elk gewenst moment van WiFi voorzien. U kunt dan uw MCZ EGO bedienen via smartphone of tablet - vooral voor mensen die veel reizen en toch een warm huis willen betreden, een onmisbare functie!

Feiten op een rij

• krachtige pelletkachel

• eenvoudig ontwerp

• hoge warmte-efficiëntie

• professionele montage wordt aanbevolen

• innovatief verbrandingssysteem

• verfijnde detailoplossingen

• grote selectie aan accessoires

 

Meer informatie te downloaden

De schoorsteenhandel.nl heeft voor u een pdf-bestand met alle belangrijke informatie over de pelletkachel MCZ EGO Air , u kunt deze downloaden.

Last but not least bieden we aanvullende diensten aan, zoals de populaire online productconsulent of, op verzoek, zelfs een complete 3D-haardenplanning. In dit geval raden we een uitgebreid consult aan door onze experts die u graag verder helpen via onze chatfunctie of per telefoon.

MCZ - alle vormen van vuur

De MCZ-groep (afkorting van Manufatti Camento Zanette) uit Fontanafredda (Friuli), in het noordoosten van Italië, is sinds de oprichting eind jaren zeventig eigendom van de familie Zanette. Na de eerste successen als fabrikant van cementproducten, zijn het vooral de grillhaarden van het merk Sunday, waarmee MCZ de markt veroverde.

In de jaren tachtig breidde MCZ zijn assortiment uit met open haarden en vanaf 1990 zijn daar andere producten bijgekomen zoals bijvoorbeeld inzethaarden. Met de ontwikkeling van nieuwe producten zoals pelletkachels luidden vanaf 1995 een nieuw tijdperk in voor de ovenbouw van MCZ.

Sinds 2004 concentreert MCZ haar productiefocus vrijwel uitsluitend op de verwarming van ruimten. Momenteel produceren meer dan 400 werknemers meer dan 150.000 kachels, open haarden, barbecues en kooktoestellen per jaar op vier locaties.

De pelletkachel MCZ EGO Air 8 kW kunt u uiteraard veilig en gemakkelijk online kopen in de schoorsteenhandel.nl!

Alle gegevens zijn getest op nominale warmteafgifte en zijn afhankelijk van variant/ ontwerp. Hier alle technische details in één oogopslag:

 Nominaal vermogen

 8 kW

 Brandstof

 Pellet

 Ruimteverwarming

 bis 199 m³

 Verwarmingsvermogen min. / max.

 2,3 / 8,1 kW

 Afmetingen

 Hoogte: 1041 mm
 Breedte: 530 mm 
 Diepte: 527 mm

 Gewicht

 127 kg

 Brandstofverbruik min. / max.

 0,5 / 1,8 kg per uur

 Branduur met één vulling  
 min. / max.

 14 / 50 uren

 Ventilator

 met Ventilator

 Ontwerp

zwangconvetie

 Warmteverdeling

 één ruimte, meerdere ruimten

 Rendement

 90,9 %

 Uitlaatgasstroom

 4,3 g / s

 Afgiftedruk

 0 mbar

 Uitlaatgastemperatuur

 188° Celsius

 Ø Buis

 80 mm

 Rookbuis aansluiting

 achter

 Hoogte kachelpijp aansluiting 
 (boven)

 160 mm

 Verbrandingslucht

 Buitenlucht aansluiting

 Ø Externe luchttoevoer

 50 mm

 Veiligheidsafstanden achter/zijkant

 5 / 50 cm

 Elektriciteitsverbruik

 62 Watt (230 Volt)

 Kleuren

 zwart, grijs, rood, zilver, inox, wit

 In bedrijf zonder toezicht

 ✓

 24-uurs bedrijf

 ✓

 Subsidie mogelijk

 ?

 Mogelijke bediening

 Afstandsbediening
 Smartphone / Tablet-App
 per GSM-Modem / SMS

 Certificering

 DINplus/DIN EN
 2.Stufe BimSchV
 1.Stufe BimSchV
 15a B-VG (AUT)
 CE

Inhoud van de levering

1x Pelletkachel MCZ EGO Air 8kW van MCZ

Informatie van de fabrikant

Artikelnummer: 7116036
Fabrikant: MCZ
Garantie: 2 jaar