Geen verzendkosten

Pelletkachel Edilkamin Kikka 8kW

  • Pelletkachel Edilkamin Kikka met een nominale warmteafgifte van 8kW
  • Met een optimale capaciteit voor ruimteverwarming tot 210 kubieke meter
  • Getest volgens DIN EN 14785
  • Buitenlucht aansluiting
Alle productdetails
A+
Dit product is momenteel niet beschikbaar!
A+
-8
€ 2.155,26 € 1.989,00

Prijzen incl. wettelijke btw.
excl. Verzendingskosten

A+

Configuratie

Kies hier uw optionele accessoires:

Schoorsteenhandel -
  • Over 100.000 tevreden klanten
  • Veilige orderverwerking
  • 25 Jaar Garantie
  • Klaar om te verzenden

Uw selectie

€ 2.155,26
€ 1.989,00

Productdetails

Pelletkachel Edilkamin KIKKA 8 kW 

Als u op zoek bent naar een stijlvolle pelletkachel, maar tegelijkertijd geen compromissen wilt sluiten als het gaat om verbrandingstechnologie, kunt u het beste kijken naar de modellen van de Italiaanse fabrikant Edilkamin. Het Italiaanse bedrijf is een van de toonaangevende fabrikanten in Europa. Een van de ongeveer 40 pelletkachels in het Edilkamin-assortiment is de convectiekachel KIKKA, die dankzij het heldere ontwerp en de innovatieve technologie enorm populair is.

Edilkamin Kikka

De pelletkachel maakt indruk met zijn ronde kubusvormige ontwerp. De uitgesproken kubusvorm wordt geëvenaard door de zwartgelakte behuizing, die perfect harmonieert met de stalen en glazen panelen met zwarte zeefdruk. De eerste blikvanger is de grote vuurhaarddeur met getint kijkvenster, die de aandacht richt op het fascinerende vlammenvermaak in de oven. Op de afdekplaat bevindt zich een bedieningspaneel met aanraakscherm, waarmee de oven afzonderlijk kan worden geregeld.

De Edilkamin KIKKA heeft een nominaal warmtevermogen van 8 kW, wat overeenkomt met een verwarmingscapaciteit van ongeveer 210 m³. 100% van de netto-output wordt ingevoerd in de watercirculatie van het verwarmingssysteem, de rest gaat naar de installatieruimte als convectiewarmte.100% van het nettovermogen gaat in de installatieruimte als convectiewarmte. Om een maximaal verwarmingsrendement te bereiken, is deze geforceerde geventileerde pelletkachel uitgerust met een compleet ventilatiesysteem. Als gevolg hiervan is de warmteafgifte van de oven geoptimaliseerd en is de warmteafgifte verder toegenomen.Geen wonder dat de efficiëntie meer dan 90% is.

Een belangrijke opmerking voor alle bouwers: De Edilkamin KIKKA is een kachel van hoge kwaliteit "Made in Italy". Om een vlotte en veilige werking te garanderen, raden we aan om deze pelletkachel door een specialist te laten installeren.

Uitgebreide standaarduitrusting

Zoals alle pelletkachels van Edilkamin, wordt de KIKKA geleverd met uitgebreide opties. Deze omvatten onder meer een kacheldeur van staal en gietijzer, een automatische reiniging van de verbrandingskom en de zogenaamde vuurleidingsfunctie. Dit verandert automatisch de verbranding om brandstofverspilling te voorkomen.

De aansluitmogelijkheden voor de rookgasafvoer bij de KIKKA pelletkachel zijn bijzonder gevarieerd. Deze bevindt zich meestal boven / achter, maar kan op verzoek worden verplaatst, zelfs aan de zijkant rechts / links. Als gevolg hiervan zijn de installatieopties voor dit model bijna onbeperkt.

Als u wilt, kunt u deze pelletkachel ook achteraf inbouwen met een afstandsbediening of een gsm-modem voor bediening via een smartphone. Deze speciale accessoire blijkt bijna onmisbaar te zijn voor mensen die veel reizen en toch een warm huis willen binnengaan.

Feiten op een rij

• Pelletkachel met geforceerde ventilatie

• eenvoudig ontwerp

• hoog rendement

• inbouw nodig door een vakman

• verschillende installatie-opties

• uitgebreide standaarduitrusting

• grote selectie aan accessoires

Meer informatie te downloaden

De schoorsteenhandel.nl heeft voor u een pdf-bestand met alle belangrijke informatie over de pelletkachel Edilkamin KIKKA.

Last but not least bieden we aanvullende diensten aan, zoals de populaire online productconsulent of, op verzoek, zelfs een complete 3D-haardenplanning. In dit geval raden we een uitgebreid consult aan door onze experts die u graag verder helpen via onze chatfunctie of per telefoon

Edilkamin - Een succesverhaal rond het vuur

Edelkamin is opgericht in 1963 en is specialist in verwarmingstechniek uit Linate, bij Milaan, een van de belangrijkste bedrijven in de Italiaanse kachelbouwindustrie.

Meer dan vijf decennia aan productie-ervaring, zes productievestigingen in Italië en andere landen en talloze verkooppunten in Europa hebben het bedrijf de waardering opgeleverd van veeleisende klanten die op zoek zijn naar stijlvolle, innovatieve producten.

De maximale aandacht die het bedrijf besteedt aan de kwaliteit van haar kachels en haarden komt tot uiting in de hoge betrouwbaarheid en veiligheid van alle producten. Geen wonder dat de haarden en pelletkachels van Edilkamin voldoen aan de belangrijkste certificeringscriteria.

De pelletkachel Edilkamin KIKKA 8 kW watervoerende kunt u veilig en gemakkelijk in onze online shop aankopen.

Alle gegevens zijn getest op nominale warmteafgifte en zijn afhankelijk van variant/ ontwerp. Hier alle technische details in één oogopslag:

Nominaal vermogen

8 kW

Brandstof

Pellet

Ruimteverwarming

tot 210 m³

Verwarmingsvermogen min./ max.

2,,/ 8 kW

Afmetingen

Hoogte: 930 mm
Breedte: 430 mm 
Diepte: 510 mm

Gewicht

133 kg

Inhoud opslagruimte

15 kg

Brandstofverbruik min./ max.

0,5 / 1, kg per uur

Brandduur met een volledige vulling min. / max.

6 / 24 Uren

Ventilator

met ventilator

Warmteverdeling

een ruimte

Rendement

90,1 %

Uitlaatgasstroom

5,4 g / s

 Afgiftedruk

12 Pa

Uitlaatgastemperatuur

174° Celsius

Ø Buis

80 mm

Rookbuis aansluiting 

Achter, boven

Verbrandingslucht

buitenlucht aansluiting

Ø Externe Luchttoevoer (achter)

40 mm

Veiligheidsafstanden voor/achter /stralingsbereik

200 / 200 / geen mm

Elektriciteitsverbruik

120-150 / 400 W

Netspanning

50 Hz  / 230 V

Omlijsting van het kijkvenster

 Gietijzer

Kleuren

 Zwart

Bekleding

 Staal

In bedrijf zonder toezicht

24-uurs bedrijf

Subsidie mogelijk

?

Mogelijke bediening

Bedieningspaneel
Afstandsbediening
Per gsm

Certificering

DINplus/DIN EN
2.Stufe BimSchV
1.Stufe BimSchV
15a B-VG (AUT) CE

Inhoud van de levering

1x Pelletkachel Edilkamin Kikka 8kW

Informatie fabrikant

Artikel-Nr.: KIKKA8KW
Hersteller: Edilkamin
Garantie: 2 jaar
Fabrikant: Edilkamin
Vermogen [kW]: 8
Uitvoering: standaard
Basisvorm: vierkant
Kleur: zwart
Voor brandstoffen: pellets