Geen verzendkosten
Houtkachel La Nordica ASIA 6kW

Houtkachel La Nordica ASIA 6kW

  • Houtkachel La Nordica ASIA met een nominaal vermogen van 6 kW
  • Verkrijgbaar met natuursteenbekleding van hoge kwaliteit waarbij warmte wordt opgenomen en langzaam wordt vrijgelaten
  • Met een optimale capaciteit voor ruimteverwarming tot 172 kubieke meter
  • Getest volgens DIN EN 13240
  • Vuurhaarddeur in geëmailleerd gietijzer
Alle productdetails
€ 1.113,00
€ 1.103,90

Leveringstijd 3 - 5 Werkdagen

Universele glazen vonkbeschermingsplaat voor onder de kachel- , 6 mm gehard glas - Magla SFC-62410.1 + € 109,00

Productdetails

Kachel La Nordica ASIA 6 kW

De Italiaanse groep La Nordica Extraflame is een van Europa's meest succesvolle merken als het gaat om pelletkachels en houtkachels. Dit komt vooral omdat de producten van La Nordica niet alleen een typisch Italiaanse chic overbrengen, maar ook technisch gezien bijzonder concurrerend zijn. Ondertussen maken ongeveer 60 modellen kachels deel uit van het assortiment. Een van de best verkochte houtkachels van La Nordica is ASIA, een convectieoven met uitstekende thermische opslagmogelijkheden dankzij de hoogwaardige natuursteenbekleding.

La Nordica Asia

De uiterst compacte La Nordica ASIA van 93 x 44 x 47 cm belichaamt een nogal discrete chic. Het feit dat deze houtkachel een solide stukje Italiaanse kachelconstructie is, blijkt uit de massieve natuursteenbekleding, die zorgt voor extra warmteopslag. Het daadwerkelijke lichaam is gemaakt van gietijzer, dat wordt gekenmerkt door een speciale levensduur.

De gietijzeren kacheldeur, uitgerust met een zelfsluitend mechanisme en een groot kijkvenster en een zijvouwhandvat, is net zo discreet. De voering van de verbrandingskamer is gemaakt van gietijzer; dit maakt de kachel zwaarder, maar geeft hem een zeer lange levensduur. De ASIA krijgt een speciaal tintje door het grote opbergvak onder de verbrandingskamer. Met deze kachel heeft u alle nodige gezelligheid. Bovendien kunnen spullen gedroogd worden in de houtopslagruimte vanwege de structurele nabijheid van de vuurhaard.

Innovatief verbrandingssysteem

Als een houtkachel met een hoge energie-efficiëntie bewijst de ASIA dat deze uitstekende verwarmingseigenschappen heeft. Dit is onder meer te zien aan de nominale warmteafgifte van 6 kW en de verwarmingscapaciteit voor ruimten tot 172 m³.

Een bijzonder opwindende technische innovatie van de houtkachel is het verbindingssysteem Active System Combustion, afgekort ASC, ontwikkeld door La Nordica. Achter deze naam schuilt een technische detailoplossing, waarbij de lucht die nodig is voor de kachel ook van buiten wordt aangezogen. Dit resulteert in meer prestaties terwijl meer beveiliging voor de gebruiker wordt geboden.

Verder heeft de La Nordica ASIA een zogenaamd Post Combustion System (PCS). Dit verbrandingssysteem, dankzij een verfijnd tweede of derde luchtsysteem, maakt een bijzonder milieuvriendelijke naverbranding mogelijk, wat de emissies aanzienlijk vermindert. Geen wonder dat deze kachel een efficiëntie van meer dan 81,3 procent bereikt en voldoet aan de eisen van energie-efficiëntieklasse A +.

Op dit punt een kort berichtje voor alle toekomstige meesters: Nauwkeurig werk geleverd, laat deze houtkachel in je eentje rechtop staan! Als u een professionele structuur wilt, regelen wij graag een specialist uit uw regio.

Clean Glass Control (CGC)

Het grote raam van de La Nordica ASIA is gemaakt van een bijzonder hittebestendig veiligheidsglas. Dit heeft echter geen effect op de reinheid van de lens. De meeste kachels van La Nordica zijn daarom uitgerust met het zogenaamde Clean Glass Control System. In dit systeem, dat ook bekend is onder de term Airwash Systeem, wordt een voorverwarmde luchtstroom, condensatie en afzetting van stofdeeltjes en roet aan de binnenkant van het glas te voorkomen. Zodoende blijft het zicht op het fascinerende vlamspel vrij en wordt het opwarmingsplezier niet verhelderd.

Feiten op een rij

• geweldige allure

• bekleding in Natuursteen

• hoog rendement

• milieuvriendelijke naverbranding

• Active System Combustion (ASC)

• Clean Glass Control (CGC)

• voor hout lengte 33 cm

 

Meer informatie over de download

De schoorsteen retailers in petto heeft voor u alle belangrijke informatie over de kachel La Nordica ASIA als PDF-bestand te downloaden.

Last but not least bieden we aanvullende diensten aan, zoals de populaire online productconsulent of, op verzoek, zelfs een complete 3D-haardenplanning. In dit geval raden we een uitgebreid consult aan door onze experts die u graag verder helpen via onze chatfunctie of per telefoon.

La Nordica Extraflame - warmte voor uw leven

De 1967 in Montecchio Precalcino (Vicenza), resulterend groep La Nordica-Extraflame is een uitstekend voorbeeld van passie en toewijding "Made in Italy". In de afgelopen 50 jaar is het assortiment voortdurend uitgebreid met een breed scala aan hightechproducten.

Deal van La Nordica Extraflame zijn voorzien van moderne, klassieke en rustieke houten en pelletkachels met oven, houtkachels, open haarden en ketels die zijn uitgegroeid tot echte mini-verwarmingssystemen, door te worden verbonden met de radiatoren van het appartement.

Alle producten voldoen aan de geldende emissie-eisen en nog steeds strengere internationale certificaten in aanvulling op de CE-markering.

De kachel La Nordica ASIA 6 kW kan veilig en gemakkelijk online worden gekocht bij de schoorsteenwinkel!

Alle gegevens zijn getest op nominale warmteafgifte en zijn afhankelijk van variant / ontwerp. Hier weer alle technische details in één oogopslag:

 Nominaal vermogen  6 kW
 Brandstof  Hout
 Warmtevermogen  tot 172 m³
 Basisvorm  hoekig
 Afmetingen  Hoogte: 930 mm
 Breedte: 438 mm
 Diepte: 470 mm
 Verbrandingskamer  Hoogte: 328 mm
 Breedte: 270 mm
 Diepte: 315 mm
 Brandhout lengte  tot 330 mm
 Kachelpijpaansuiting  boven
 Kachelpijp diameter  ∅ 120 mm
 VErbrandingslucht  Buitenlucht Aansluiting
 Externe Luchttoevoer  ∅ 120 mm
 Gewicht  159 kg
 Werkingsrendement  81,3 %
 Rooster  Vlak Rooster
 Kleur  zwart
 grijs
 Uitlaatgastemperatuur  232 °C
 Rookkanaal massadebiet  5,7 g/s
 Afgiftedruk  0,12 mbar (12 Pascal)
 Uitvoering behuizing  Staal
 Natuursteen
 Vizieren  1 Vizier
 Meerdere bezettingen  ✓
 24h Oprationeel  ✓
 DIN EN 13240  ✓
 Certificering  DINplus/DIN EN
 2.Stufe BimSchV
 1.Stufe BimSchV
 15a B-VG (AUT), VKF (CH)
 CE

Inhoud van de levering

1x Houtkachel La Nordica ASIA 6kW

Informatie van de fabrikant

Artikelnummer: 7116652_new
Fabrikant: La Nordica
Garantie: 2 Jaar
Sicherheitsabstände hinten / seitlich / Strahlungsbereich : 200/200/1000 mm
Wirkungsgrad ca.: 81,3 %
Externe Verbrennungsluft Ø: 120 mm
Zertifizierung: CE, A+, DINplus/DIN EN, VKF, 1.Stufe BimSchV, 2. Stufe BimSchV, 15a B-VG (AUT)
Ø Rauchrohr: 120 mm
Brennstoff: Holz
Höhe bis Rauchrohranschluss (oben): 930 mm
Höhe bis Verbrennungsluftanschluss (Mitte): 272 mm
ontwerp: warmteaccumulator, Holzablage
Gewicht in kg: 159
Maße Sicht-Scheibe ca. (H x B): 23 x 23,2 cm
Kamer verwarming: 172 m3
Maße Grundgerät ca. (H x B x T): 93,0 x 43,8 x 47,0 cm
Verkleidung: Naturstein
Verbrennungsluft : Außenluftanschluss
Sichtscheiben: 1 Scheibe
Rauchrohranschluss: oben
Fabrikant: LaNordica Extraflame
Basisvorm: vierkant
Scheitholzlänge max. in cm: 30
Farbe : Grau
Abgasmassenstrom g/s: 5,7
Vermogen: 6 kW